Akupunkturkliniken Halmstad

Min bakgrund som akupunktör

Jag som driver företaget heter Marit Lundqvist ( fd Söderlund). Jag har en bakgrund som undersköterska inom sjukvården. Jag gick den gamla (år 1976) gymnasiala undersköterskeutbildningen med inriktning mot sjuksköterska. Jag har studerat tre-årig distansutbildning i TCM på Nei Jing Akademien i Enköping. TCM (traditionell kinesisk medicin). Efter praktik i Shanghai, ( Kina) år 1999, avslutade jag min utbildning. Därefter kurser i basmedicin, irisanalys, akupunktur2000, tui na massage, reikihealing, mindfulness, näringslära, vitaminer och mineraler, mat som medicin mm.

Sedan år 2004 har jag och min kollega Petra Wennerlund utbildat barnmorskor i Norge, Kristiansand, kontinuerligt. I Norge är TCM akupunktur godkänt inom sjukvården.
Under åren har jag utvecklat olika samarbeten med Infertilitetsliniker i södra Sverige och med Tudorkliniken i Halmstad. Min specialitet är kvinnohälsa, utmattning och mage, tarm sjukdomar.  Jag har under åren 2000-2016 hjälpt många par att bli gravida. I dag finns min klinik på Hotell Continental, Kungsgatan 5 i Halmstad. Kliniken drivs i privat regi.

Akupunkturkliniken Halmstad
Hotell Continental, Kungsgatan 5
302 45 Halmstad